Fotbal. Retragere / „REGRET CÃ NU AM REUSIT PROMOVAREA”, declarã Avram „Vutã” Moldovan, (fost) antrenor la Inter Petrila

588

La startul pregãtirilor campioanei Ligii a IV-a Hunedoara, Inter Petrila, de remarcat o absentã de marcã cea a lui Avram „Vutã” Moldovan, antrenorul echipei. L-am abordat în legãturã cu acest aspect si iatã ce am aflat:

Reporter: Domnule Moldovan, ce s-a întâmplat, ati „pus ghetele în cui?”

Avram Moldovan: Se poate spune si asa… Am avut un mare regret cã nu am reusit promovarea în Liga a III-a si mi-am propus sã iau o pauzã de vreun an.

Reporter: Si cu echipa petrileanã cum va rãmâne?

Avram Moldovan: Nu-mi fac eu probleme. Conducerea clubului a gãsit imediat solutia, fostul mare jucãtor de Divizia „A”, Florin Stoica, a fost numit director tehnic, Adi Câmpean va fi antrenorul – jucãtor, Iosif Kalai secundul sãu având si calitatea de jucãtor.

Reporter: Da, sunt niste personalitãti în fotbalul Vãii Jiului…

Avram Moldovan: – Pãi vedeti? Echipa rãmâne pe mâini bune, are în continuare acelasi obiectiv, promovarea, sunt convins cã mobilizarea va fi exemplarã.

Reporter: Aveti de reprosat ceva, cuiva?

Avram Moldovan: Nu, nici vorbã! A fost o despãrtire amiabilã, e posibil ca eu sã continui la una din grupele de juniori. Am rãmas în relatii bune cu cei din conducerea clubului, dar revin, poate cã, dupã patru ani, era nevoie de o schimbare. Mã bucur cã am fost campioni, regret cã nu am reusit promovarea, dar una peste alta, plec cu gândul împãcat cã am lãsat echipa pe aceastã pozitie. Cred cã din acest punct de vedere, nu are nimeni ce sã îmi reproseze. Sincer, eu le doresc succes, este o echipã cu multe personalitãti în teren, vor putea  asimila si jucãtori tineri si veti vedea cã vor face o figurã frumoasã în continuare.

GENU TUTU

Cronica Vaii Jiului

Comenteaza

Comenteaza