Fotbal-tenis / Petrilenii – gazde bune

318
de Loredana JUGLEA
Etapa a treia a campionatului naţional de fotbal-tenis, organizată la Petrila, a adus aici toată floarea acestui sport care se afla pe culmile gloriei în urmă cu peste 17 ani.
Debutul etapei s-a făcut într-un cadru festiv, la o masă ca între prieteni, prilej cu care preşedintele Federaţiei Române de Fotbal-Tenis, Frederico Da Luz Tavares, a ţinut să felicite CS Inter Petrila pentru buna organizare. A menţionat faptul că este foarte fericit să vadă la Petrila preocuparea pentru relansarea acestui sport îndrăgit şi susţinerea lui pentru a ajunge din nou la nivel de performanţă. De asemenea, preşe­dintele Frederico şi-a amintit cu plă­ce­re de vremurile când juca aici în Valea Jiului, atunci când existau trei echipe de fotbal-tenis şi a amintit calităţile excepţionale ale antrenorului Inter Petrila, Claudiu Stoica, medaliat la mondiale.
La tragerea la sorţi a capilor de serie, efectuată cu acest prilej, au fost prezenţi peste 80% dintre participanţii la competiţie, fapt care nu s-a mai întâmplat în ultima vreme. De asemenea, între cei prezenţi au fost oficialităţile oraşului Petrila, conducerea CS Inter Petrila şi a secţiei de fotbal-tenis.
Preşedintele Frederico Da Luz Tavares a înmânat o plachetă pentru merite deosebite în promovarea şi susţinerea sportului, a fotbal-tenisului în special, primarului Petrilei, Vasile Jurca, şi preşedintelui CS Inter Petrila, Eugen Duma.

Comenteaza

Comenteaza