Fotbaliştii petrileni / Reacţionează vehement la declaraţiile lui Danciu

557
de Loredana JUGLEA

Fotbaliştii de la Inter Petrila spun că declaraţiile fostului arbitru la adresa lor au fost prea dure şi i-au dat, fireşte, replica.

Petrilenii au pomenit şi de conducerea AJF Hunedoara, care nu i-a sprijinit cu nimic.
„În nume personal vă mulţumesc pentru asistenţa dumneavoastră la meciul Inter Petrila – ACS Ghiroda. Apreciez cu mult respect numele dumneavoastră, la fel de mult şi cartea dumneavoastră de vizită! Dar vreau să vă adresez o întrebare. Ştiţi cât efort a depus fiecare membru al echipei de fotbal Inter Petrila ca dumneavoastră să aveţi ce comenta şi în cine arunca cu noroi?”, a scris Marius Haring, portarul Interului, pe contul său de socializare.
Nici veteranul Iosif Kalai nu a stat deoparte şi a luat atitudine: „Apar nişte oameni, care, din păcate, vin la un singur meci şi critică pe unul şi pe altul. Ba că suntem bătrâni, ba că nu promovăm tineri. Dar nu se gândesc că noi, aşa bătrâni cum suntem, am câştigat campionatul şi cupa. Conducerea AJF Hunedoara, care ar trebui să promoveze fotbalul în acest judeţ, nu să dea cu el de pământ, ar trebui să fie mai atentă. Cei de la AJF nu au fost în stare să dea nişte amărâte de medalii la câştigarea campionatului de către Inter Petrila. Dacă era vorba de Deva, cu siguranţă, cădeau la baraj cu Viitorul Dor Mărunt şi dădeau tur-retur vreo 18 goluri. Aş vrea să le mulţumesc tuturor celor care şi-au rupt din timpul lor şi au venit să îşi încurajeze echipa. Sunt mândru că sunt din Lonea şi, peste tot unde am jucat, nu am uitat de unde am plecat”.
Căpitanul Adi Câmpean şi-a arătat nedumerirea faţă de declaraţiile lui Danciu: „Eu nu mă iau cu nimeni prin ziare. Îl respect pe domnul Danciu. Când eram copil era o mândrie pentru mine să-l văd arbitrând. Nu ştiu de ce a spus acele lucruri. Noi ne vom juca şansa”.

Comenteaza

Comenteaza