Haralambie Vochițoiu: Astăzi poate fi un moment de cotitură în istoria Hunedoarei și în viața hunedorenilor

194

Haralambie Vochițoiu, candidatul PMP pentru Camera Deputaților, și-a exercitat, duminică, la ora 10.00, dreptul de vot, susținând că a votat pentru o viață  mai bună a românilor în România.

”Am votat pentru un Parlament de maxim 300 de parlamentari, așa cum doresc românii. Am votat pentru ca toți românii plecați în străinătate să fie sprijiniți de statul român. am votat pentru ca toți românii să se simtă români la ei acasă. Am votat pentru ca defrișările ilegale să fie stopate, pentru ca pensiile românilor să fie unele echitabile, iar salariile românilor să fie unele pe măsura muncii lor”, a declarat Haralambie Vochițoiu.

Potrivit sursei citate, politicienii cercetați penal și condamnați nu mai au ce căuta în politică.

”Unii politicieni de la vârf sunt vulnerabili, având dosare penale, chiar condamnați. Acei oameni sunt pietrele de moară din politica românească, acei oameni sunt vulnerabili, acei oameni nu mai au ce să caute în politica românească și sper  ca astăzi românii să-i elimine prin votul lor”,  mai afirmat Vochițoiu.

Conform acestuia, duminică poate reprezenta o zi ”de cotitură„ pentru istoria Hunedoarei.

”Votul  astăzi al hunedorenilor este extrem de important. Dacă Hunedoara a ajuns cel mai depopulat județ în ultimii 26 de ani asta se datorează, în primul rând, politicienilor care l-au condus pe rând sau împreună. Eu abia aștept ca împreună cu colegii mei de mâine să intrăm în slujba hunedorenilor, în slujba românilor”, a încheiat Haralambie Vochițoiu.

Gazeta de dimineata

Comenteaza

Comenteaza