HULIGANISM LA PETRILA. Panourile informative au fost distruse

219

Nu s-au dat din calea huliganilor şi au fost distruse.

Recent montate în oraşul Petrila, panourile informative amplasate pe bulevardul principal, au fost ditruse. Incidentul a avut loc în noaptea de joi spre vineri.

Potrivit primarului localităţii, Ilie Păducel, cele trei panouri informative au fost vandalizate pur şi simplu.

„Îmi pare rău de ce s-a întâmplat azi-noapte (noaptea dinspre joi spre vineri-n.r.), am dat sarcină comandantului poliției locale și am înțeles că deja au fost prinși trei huligani și mi-aș dori să-i pot privi în ochi și să-i întreb măcar de ce au făcut acest lucru. Tot ceea ce s-a făcut sau se face în oraș sunt lucruri făcute din banii cetățenilor orașului Petrila și pentru cetățenii orașului Petrila, eu zic că e păcat. Îi consider iresponsabil și cred că ar trebui să plătească, dacă ei sunt minori vor trebui să plătească părinții și nu mai putem trece cu vederea, va trebui ca odată și odată să luăm măsuri. Am investit aproximativ 17.000 de lei în acel panou”, a declarat Ilie Păducel, primarul orașului Petrila.

Sursa citată mai spune că în zona respectivă nu există camere de supraveghere, fiind sistem de supraveghere doar pe porțiunea capăt de linie Petrila – capăt de linie Lonea.

Potrivit polițiștilor petrileni există un cerc de suspecți și în urma investigațiilor de la fața locului s-a constatat că panoul informativ a fost tăiat intenționat.

Atât la concepție, cât și la realizarea panoului, inclusiv la montarea scheletului din inox au participat mai mulți angajați ai primăriei.

Gazeta de dimineata

Comenteaza

Comenteaza