Hunedoara. Partidele din alianțele electorale învingătoare, pregătesc strategiile pentru următorul scrutin

228

Două mari alianțe politice au ajuns în turul al doilea de alegeri, urmând ca în două săptămâni să fie ales noul președinte al României.

Reprezentanții partidelor care fac parte din Alianța Creștin Liberală au început abordarea strategiilor pentru următoarele alegeri, dorind ca hunedorenii să gândească foarte bine alegerea pe care o vor face pentru viitorul lor.

„De dimineață ne-am gândit ce vom face pentru turul al doilea de alegeri, vrem să vedem acolo unde nu am obținut voturile, de ce nu am reușit. Văd că suntem singurul, sau printre puținele județe din Ardeal, unde nu am câștigat. Evident se putea mult mai bine, din punctul meu de vedere acesta este rezultatul și nu este de contestat. Acest lucru ne-a ambiționat mai tare, iar în ceea ce mă privește, sunt convins că România are nevoie de un președinte ca Iohannis și trebuie să lămurim cât mai mulți dintre hunedorenii noștri de acest mare adevăr. Alegerea pe care o vom face în cel de-al doilea tur este șansa noastră să repunem România pe coordonate normale”, a declarat, pentru GDD, Dorin Gligor, președintele PD-L Hunedoara.

La polul opus reprezentanții alianței electorale PSD-UNPR-PC, s-au bucurat de rezultat și se pregătesc și ei să convingă românii să-i voteze.

„În primul rând o să spun că sunt mândru că probabil colegiul pe care îl reprezint eu este cel mai bun colegiu din România, ca scor – 58, 04%, așadar le mulțumesc celor care s-au prezentat la vot. Suntem conștienți că acest rezultat ne și bucură, dar ne și obligă, am ridicat atât de mult ștacheta și trebuie să o menținem și în 16 noiembrie pentru că meciul atunci se termină. Sper să fim în grafic ca și acum și Victor Ponta să obțină 55 – 57 %, așa cum de altfel toate studiile sociologice o arată”, a declarat, pentru GDD, Haralambie Vochițoiu, președintele UNPR Hunedoara.

Bătălia finală se va da în data de 16 noiembrie, când va avea loc cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale.

Iulia BĂLUȘĂ

Gazeta de dimineata

 

Comenteaza

Comenteaza