INEDIT. Petrilenii hoți invitați să aducă la Primărie pomii ornamentali. „Să vă fie rușine nenorociți ce sunteți! Nu vă place să aveți un oraș curat”

256

Prinși de camerele de supraveghere furând arborii ornamentali din oraș. Administrația locală face apel la toți locuitorii din orașul Petrila să „predea”, luni, la sediul primăriei pomii ornamentali furați de pe domeniul public. La începutul săptămânii viitoare, reprezentanții administrației vor face plângere la poliție pentru furt.

Șansă oferită de administrația locală: aduc pomii furați înapoi sau sunt dați pe mâna poliției. Au fost prinși de polițiștii muți.

Viceprimar: Să vă fie rușine nenorociți ce sunteți, nu vă place să aveți un oraș curat…

Furturile de pe domeniul public sunt sancționate dur la Petrila, cel mai estic oraș al Văii Jiului. Viceprimarul din Petrila, #Dorin Curtean, face apel public, pe contul său de Facebook, la toți locuitorii orașului care au furat pomii ornamentali plantați, săptămâna trecută, de administrație, să îi returneze până luni dimineața.

Potrivit viceprimarului, săptămâna trecută, au fost plantați peste 500 de pomi ornamentali.

„Bineînțeles am plantat în zonele în care există camere de supraveghere, pentru că mă așteptam să fie destui cetățeni iresponsabili să își dorească să FURE din bunul public, așa cum îi place românului să spună: „sunt buni și la mine acasă”, scrie Curtean pe Facebook.

Sursa citată anunță, prin acest mijloc de comunicare, că au fost identificați toți cei care „la ceas de noapte” au furat pomii.

„Îi invit să vină de bună voie la primărie cu pomii. Altfel, mâine (luni -n.r.), vom face plângere penală pentu furt pe numele celor identificați. Să vă fie rușine, nenorociți ce sunteți! Nu vă place să aveți un oraș curat, frumos și să mențineți ce se face, pentru că tot din banii noștri ai tuturor se cheltuie”, scrie viceprimarul Dorin Curtean.

Reprezentatul administrației locale susține că a plantat pomii ornamentali în zone supravegheate video tocmai pentru a-i proteja de hoți.

Ramona Roșulescu

Comenteaza

Comenteaza