Inter Petrila a dat lovitura în Cupa României

63
de Loredana JUGLEA

A eliminat o echipă din liga a treia și vrea să aducă Rapidul sau Craiova, la Lonea

Echipa de fotbal din liga a patra Inter Petrila a eliminat-o pe Metalurgistul Cugir, într-un meci contând pentru faza a doua națională în Cupa României la fotbal. Trupa lui Adi Câmpean s-a impus cu scorul de 3-2 prin golurile marcate de Zavracu, Diaconu și Petraru, ultimul a marcat din lovitură de la 11 metri. Performanța este una lăudabilă pentru petrileni având în vedere faptul că și slăbiți din punct de vedere valoric, prin plecarea lui Matei și Filip, au reușit să elimine o formație superioară, din liga a treia.” Mă bucur nespus. Am produs surpriza pentru că am crezut în ea. Am slăbit valoric dar ne-a rămas ambiția. Cei peste 600 de spectatori ne-au încurajat și pentru noi a contat foarte mult sprijinul fanilor. Ne-am dori în etapa următoare o echipă precum Rapidul, Craiova, o echipă de brand. Îmi felicit echipa pentru atitudine”, a spus președintele Interului, Eugen Duma.

Au plâns
Victoria a fost emoționantă emoție pentru echipa petrieleană, pusă pe fapte mari.
S-a plâns copilărește după meci. ” Nici nu-mi găsesc cuvintele. Sunt foarte fericit. Am plâns că un copil. Aveam nevoie de un asemenea rezultat”, a declarat Daniel Bolog, secretarul clubului.

Inter Petrila: Onici – Dăianu, Petraru, Campean, Badea, Horvath, Sîrb, Pătrascoiu, Dobre, Cozac și Zavracu. Au mai intrat: Diaconu și Ungureanu..

Comenteaza

Comenteaza