Inter Petrila, / La cel mai important meci al anului

44

Chiar dacă are în față o echipă din Liga 3, Inter Petrila visează la o calificare mai departe în Cupa României.

Astăzi de la ora 17:30, în Cupa României la fotbal, faza națională, Inter Petrila (Liga 4) va da piept, pe stadionul din Lonea, cu formația din Liga 3, Metalurgistul Cugir. Pentru petrileni este cel mai important meci al anului. Petrilenii își doresc o calificare pentru a aduce în oraș o echipă de Liga 2.
Chiar dacă au pierdut doi oameni de bază, pe Matei și Filip plecați la Jiul, Inter visează frumos. „Este cel mai important meci pentru noi. Pornim cu șansa a doua, dar ne dorim din tot sufletul o calificare. Vrem să le facem o surpriză frumoasă suporterilor noștri pe care îi așteptăm într-un număr mare la stadion”, a spus Daniel Bolog, secretarul general al clubului.
Tot miercuri se dispută și alte jocuri din turul 2 al Cupei României. Partidele sunt programate de la ora 17: 30. Un alt joc de urmărit este cel dintre Voința Lupac și CS Hunedoara.
În această etapă au intrat în competiţie cele 38 de câştigătoare ale fazei întâi şi 22 de echipe care au evoluat în ediţia precedentă a Ligii a III-a. Au fost programate, în această fază, 30 de meciuri, în manșe unice, eliminatorii.

Comenteaza

Comenteaza