Inter Petrila şi-a inaugurat / Noua secţie de atletism

416
de Loredana JUGLEA

Copii, părinţi, cu mic, cu mare au venit la arena din Lonea unde a fost inaugurată noua secţie de atletism, unde va antrena profesor Nadia Buică. Sub îndrumarea ei se va afla o grupă de copii cu vârsta cuprinsă între 6 şi 11 ani, seniori între 18 şi 35 de ani, dar şi veterani trecuţi de 40 de ani. 

Tot aici îl vom regăsi şi pe maratonistul Ion Bârnea. Preşedintele noii secţii de atletism va fi Cristina Burcuţă, o altă sportivă pasionată de mişcare. Care, într-un timp relativ scurt, a obţinut frumoase rezultate bune la concursuri renumite. De altfel, Burcuţă a fost şi iniţiatoarea proiectului sportiv de la CS Inter Petrila.
„Am avut mari emoţii. Nu mă aşteptam să prindă atât de bine noul proiect. Sunt foarte încântată că am reuşit să punem bazele acestei secţii sportive la Petrila. Cu siguranţă, vom participa şi la competiţii. Mulţumesc tuturor celor care şi-au arătat sprijinul pentru deschiderea acestei secţii şi îmi doresc să facem aici performanţe deosebite. Îi aşteptăm pe cei dornici de mişcare să vină la noi la club. Pentru început, vom organiza concursuri locale cu celelalte cluburi din Vale”, a declarat Cristina Burcuţă.
La deschidere au fost prezenţi mai mulţi reprezentanţi ai acestui sport din Valea Jiului şi oficiali ai administraţiei locale şi ai CS Inter Petrila.
„Această secţie este bine-venită, pentru că nu toată lumea joacă numai fotbal. Vrem să facem şi o secţie de biciclete montane, dar la nivel de amator. Sunt mulţi tineri cărora le place mişcarea la noi în oraş şi sunt convins că ei vor veni spre sport”, a declarat preşedintele clubului, Eugen Duma.

Comenteaza

Comenteaza