Inter Petrila, / Vicecampioana judeţului la fotbal

81
de Loredana JUGLEA

S-a tras cortina peste ultima etapă a Campionatului Județean la fotbal, Liga 4, acolo unde primul loc i-a revenit pe merit trupei Retezatul Hațeg, formație care ne va reprezenta la barajul pentru promovarea în Liga 3.

Aflate la un moment dat în afara podiumului, Inter Petrila și CSM Vulcan au revenit spectaculos  pe ultima sută de metri.
Inter Petrila a reușit să câștige titlul de vicecampioană a județului, învingând-o în deplasare pe Dacia Orăștie cu 6-1.
Vulcanul lui Dan Voicu a terminat pe locul trei după ce a câștigat, în deplasare la Victoria Călan cu 5-2.
Jiul Petroșani a încheiat sezonul cu o victorie de moral. A câștigat în fața Universității Petroșani, în deplasare, cu scorul de 4-2. Mai este de jucat un singur act din fotbalul județean și anume finala Cupei României, de pe data de 8 iunie dintre Inter Petrila și Aurul Brad. Evenimentul va fi găzduit în premieră de stadionul Jiul din Petroșani.

Rezultate: ACS Minerul Uricani – ACS Şoimul Băiţa: 1-1; AS Gloria Proinstal – CSA Aurul Brad: 2-2; LPS Cetate Deva – CSO Retezatul Haţeg: 2-1; AS Universitatea Petroşani – CSM Jiul Petroşani: 2-4; CSM Dacia Orăştie 20101 – CS Inter Petrila: 1-6; AS Victoria Călan – CSM Mihai Viteazu Vulcan: 2-5.

Comenteaza

Comenteaza