Interul resuscitat de paramedicul ei

640
de Loredana JUGLEA
Ultimul minut 
Un meci foarte important a avut loc la Hunedoara între CS Hunedoara şi Inter Petrila. După ce scorul a fost de 1-1, echipa din Vale a câştigat în minutul 95 al prelungirilor. Adi Câmpean a deschis scorul încă din minutul doi, după care gazdele au egalat. Pentru că hunedorenii au început să tragă de timp, arbitrul partidei a arătat cinci minute de prelungiri. Suficient pentru petrileni ca să întoarcă rezultatul. Interul a reuşit să înscrie în minutul 95, prin paramedicul Dolha, golul victoriei, un succes care îl apropie şi mai mult de titlu. Astfel petrilenii îşi menţin primul loc în clasament.
Susţinuţi de galerie
Inter Petrila a fost însoţită la Hunedoara de un grup de suporteri, în număr de 20, care şi-au încurajat în permanenţă echipa.
Dotaţi cu toate cele necesare întreţinerii atmosferei, suporterii petrileni le-au purtat noroc jucătorilor, care sunt foarte aproape de titlul de campioni judeţeni.
Alte meciuri
Urmăritoarea petrilenilor, Hercules Lupeni s-a impus la Criscior cu 7-1. Jiul a  pierdut, dramatic, pe teren propriu cu 4-3 în favoarea celor de la Certej.
Minerul Uricaniul şi-a făcut din nou norma de goluri, scoţând de 6 (şase) ori mingea din plasă în deplasarea de la Haţeg, înscriind şi două goluri.
Rezultate parţiale: 
Metalul Crişcior Brad – ACS Hercules Lupeni: 1-7; CSM Jiul Petroşani – AS Aurul Certej: 3-4; CS Hunedoara – CS Inter Petrila: 1-2; Minerul Uricani – CSO Retezatul Haţeg: 2-6

Comenteaza

Comenteaza