Iosif Kalai: „Petrila merită o echipă în Liga a III-a”

534
de Loredana JUGLEA

După ce a reuşit câştigarea eventului judeţean, Inter Petrila se pregăteşte, acum, de barajul de promovare cu CS Ghiroda. 

Partida se va juca sâmbătă, 17 iunie, de la ora 18:00, la Lonea. Omul partidei din Cupa României, faza judeţeană, cucerită de Inter Petrila, a fost veteranul de 37 de ani, Iosif Kalai. Care a deschis scorul cu un eurogol de la 30 de metri, transformând cu siguranţă şi un penalti de departajare.
„Ne bucurăm enorm că am reuşit să facem eventul. Aşteptăm acum meciul de baraj pentru a bucura pe deplin aceşti suporteri minunaţi care au fost alături de noi. Ţin să felicit pe toată lumea. Le mulţumesc celor care au avut încredere în noi şi, cu siguranţă, cred că nu i-am dezamăgit. Unii poate nu credeau în noi, dar am demonstrat că suntem cei mai buni. Am luat şi cupa şi campionatul şi sperăm să trecem cu bine şi de baraj. Petrila merită o echipă în Liga a III-a!”, a spus Kalai. Acesta a făcut un gest de mărinimie la finalul meciului din finala Cupei României, dăruind apărătorile sale unui copil.
Kalai este şi golgheterul Ligii a IV-a, cu 19 goluri marcate din postura de… fundaş.
La fel de bucuros a fost şi Adrian Câmpean, căpitanul echipei Inter Petrila: „Mulţumesc echipei. Băieţii au fost minunaţi, deşi a fost un meci foarte greu. Dar, de aceea e frumos fotbalul, am dovedit încă o dată că suntem cea mai bună echipă, chiar dacă am învins doar la 11 metri”.

Comenteaza

Comenteaza