Jucătorii Petrilei aleargă pe şoseaua din Cheile Tăii

283
de Loredana JUGLEA
Îngroziţi de starea terenului de fotbal, jucătorii de la Inter Petrila sunt ingenioşi şi nu se dau bătuţi de intemperiile vremii. Astfel că aceştia aleargă de zor pe şoseaua din Taia pregătind cum se cuvine drumul spre un posibil titlu de campioană judeţeană. Petrilenii îmbină exerciţiile fizice de la sală cu condiţia fizică. 
Inter Petrila, gruparea ce a dominat prima parte a campionatului Ligii a IV-a, şi-a reluat antrenamentele din prima zi a acestei luni, efectuând pregătirea pe plan local. Trupa lui Aurel Moldovan are un singur ţel, păstrarea locului din clasament şi implicit câştigarea
titlului de campioană a judeţului. Alături de CS Hunedoara, Inter Petrila este una dintre puţinele echipe din fotbalul judeţean care au început pregătirea pentru retur, deşi sezonul se va relua abia la sfârşitul lunii martie. Cu veteranii Kalai şi Câmpean în frunte, gruparea de pe Jiul de Est munceşte asiduu pentru un singur gând: câştigarea titlului de campioană a judeţului şi participarea la barajul de promovare în eşalonul trei. Chiar dacă terenurile nu sunt în cel mai bune condiţii în această perioadă, petrilenii combină antrenamentele cu alegări pe şosea dar şi pregătire cu mingea în Sala Sporturilor „Constantin Brâncuşi” din oraş. „Mai hotărâți ca niciodată, asta îi caracterizează pe toți jucătorii din lotului echipei Inter Petrila. Mă bucură acest fapt pentru că doar prin muncă putem da rezultate în teren”, a spus antrenorul liderului Ligii a IV-a, Aurel Moldovan. În ciuda faptului că le va fi greu să găsească parteneri de întrecere din cauza terenurilor petrilenii spun că vor munci pe brâu şi îşi vor atinge obiectivul. Acest lucru depinde foarte mult și de disponibilitatea jucătorilor, majoritatea având un loc de muncă.
http://www.zvj.ro

Comenteaza

Comenteaza