La 3 noiembrie la Se vor deschide cele două cabinete medicale şcolare

312
de Corneliu BRAN
După cum v-am mai informat, toată vara angajaţii firmei de gospodărire locală, SC Edil Urban Serv Petrila, au lucrat la amenajarea a două cabinete medicale şcolare, atât de necesare elevilor de la grădiniţele, şcolile şi liceului din localitate.
De la primarul Ilie Păducel am aflat ieri că se lucrează în aceste zile la dotarea acestor cabinete, astfel încât la 3 noiembrie acestea să poată deveni funcţionale.
„Lucrările de amenajare a spaţiilor s-au încheiat demult. Acum montăm echipamentele necesare desfăşurării activităţii în cele două cabinete, vorbesc de cabinetul de medicină generală şi de cabinetul stomatologic. Am făcut rost de o parte din mobilier, urmează să mai achiziţionăm o altă parte, astfel încât până la finalul lunii acesteia să avem toate cele necesare funcţionării în bune condiţii, moderne, a acestor cabinete. Dacă totul decurge normal, pe 3 noiembrie sper să reuşim să dăm drumul activităţii. După această dată, copiii vor beneficia de un serviciu medical de calitate”, ne-a declarat luni primarul Ilie Păducel.

 

Comenteaza

Comenteaza