La Colegiul Tehnic „Constantin Brâncuşi” / Steaguri, cocarde tricolore, costume populare…

655
În avans, ca în multe unităţi de învăţământ, cadrele didactice şi elevii de la Colegiul Tehnic „Constantin Brâncuşi” Petrila au sărbătorit Ziua Naţională în sala de sport, într-o atmosferă de sărbătoare: steaguri, cocarde tricolore, costume populare, standuri cu produse alimentare specifice regiunilor ţării.
Un puzzle inedit
Elevii tuturor claselor au pregătit colaje muzicale, dansuri populare (şi nu numai), scenete… Interesantă a fost ideea amplasării pe un tricolor a conturului României. Pe măsura evoluţiei grupurilor de elevi, ca pe un puzzle, în contur erau puse regiunile reprezentate. A fost o atmosferă tinerească, de sărbătoare, cu multe aplauze.
Cupe, diplome…
Un juriu – format din Ilie Păducel, primar, Vasile Jurca, viceprimar, şi profesorii de „specialitate” Ilie Petru Birău, Iulian Doda şi Aida Roşca – a deliberat îndelung pentru acordarea cupelor şi diplomelor pentru „Cel mai frumos dans popular”, „Cel mai frumos stand”, „Cel mai frumos costum popular” şi „Cea mai originală coloană sonoră”. Tuturor le transmitem aprecierile noastre.
de Ionel Zmau

Comenteaza

Comenteaza