La Lonea / Paul Codrea a stat pe bancă

608
de Loredana JUGLEA

Fostul internaţional român Paul Codrea a fost primit cu aplauze la Lonea, unde s-a jucat primul meci din barajul pentru promovarea în Liga a III-a, partidă câştigată de trupa timişeană cu scorul de 2-1. 

Codrea a fost trecut pe foaie ca antrenor principal, lăudându-l însă pe Vlad Bura, care a antrenat echipa pe parcursul campionatului: „Am trăit meciul la intensitate maximă. Vlad Bura a făcut o muncă fantastică. Suntem puţin dezamăgiţi de autogolul luat în final, dar suntem fericiţi pentru victorie, pentru că asta ne doream şi e o victorie care ne face favoriţi pentru meciul retur. Băieţii l-au luat la mişto şi i-au zis că putea să dea mai bine. A fost ghinion, pentru că Mancaş a muncit foarte mult. Îmi pare rău pentru el, dar va trece repede peste acest episod. Noi ştiam că Inter e o echipă bună, de calitate, cu toate că noi am avut ocaziile mai mari. Şi în prima repriză puteam să avem 2-0. Am scăpat de două ori cu portarul, nu am dat gol. Am fost eu trecut pe foaie, pentru că aveam licenţa A. Nu ne considerăm câştigători. Suntem convinşi că în meciul retur vom munci la fel de serios. Sperăm să câştigăm şi manşa retur. Vlad i-a pus în temă pentru săptămâna ce urmează. Nu există riscul să se relaxeze băieţii”, a declarat Codrea la conferinţa de presă.
Atmosfera de mare sărbătoarea de pe Stadionul Parângul l-a impresionat pe fostul internaţional român: „Au fost mulţi oameni, au fost de treabă, ne-au salutat, chiar ne-au întâmpinat frumos, nu au fost incidente. Le mulţumim că au fost foarte fair-play. Organizarea a fost foarte bună, merită felicitaţi cei de aici”.
Aurel Moldovan, antrenorul lui Inter Petrila, a declarat: „Scorul este unul nemulţumitor, pentru că am jucat acasă. Am avut ocazii să marcăm, am ratat, am avut bară, am greşit de două ori în faza de apărare şi ne-a costat acest meci. Şanse sunt până la cel de-al doilea meci, fiecare meci are importanţa lui. După aspectul scorului, şansele sunt mici. Unele faze au fost tratate de brigada de arbitri cu alte unităţi de măsură, una pentru echipa noastră şi alta pentru echipa lor. Mai multe nu vreau să comentez. Suporterii au fost lângă noi tot campionatul. Pentru ei am fi vrut să avem un rezultat mai bun, să obţinem chiar o victorie”, a declarat Aurel Moldovan.
Returul se va juca sâmbătă, 24 iunie, de la ora 17:30, la Ghiroda.

Comenteaza

Comenteaza