La Petrila a fost prins un urmărit internaţional

254
Un bărbat dat în urmărire naţională şi internaţională a fost descoperit, la Petrila, de poliţiştii din zonă.
Miercuri, poliţiştii petrileni au derulat o acţiune, în urma căreia a fost depistat un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Petrila, pe numele căruia Judecătoria Petroşani a emis, în data de 21 mai 2012, un mandat de executare a pedepsei închisorii, prin care a fost condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de un an şi două luni, pentru comiterea unei infracţiuni de furt calificat.
Bărbatul, care se afla în urmărire naţională şi internaţională din data de 17 septembrie 2012, a fost depus în Penitenciarul Bîrcea Mare, în vederea executării pedepsei.
Potrivit IPJ Hunedoara, de la începutul acestui an, poliţiştii hunedoreni au pus în aplicare 59 de mandate de executare a pedepsei cu închisoarea emise de instanţele de judecată pe numele unor persoane condamnate definitiv pentru comiterea unor fapte de natură penală. Toţi cei 59 de condamnaţi au fost depuşi în penitenciar, în vederea executării pedepsei privative de libertate, aproximativ jumătate dintre aceştia aflându-se în urmărire naţiona­lă şi internaţională întrucât se sustrăgeau executării pedepsei, fiind dispăruţi de la domiciliu.

de Mihaela PETROŞAN

Comenteaza

Comenteaza