La Petrila / Off Road de succes

421
de Loredana JUGLEA

Club Alba Off-Road, organizatorul principal al evenimentului de la Petrila, Primăria Orașului Petrila și câțiva sponsori au pus la cale, pentru prima dată, în perioada 7-10 septembrie, o competiţie pentru cei pasionaţi de adrenalină pe drumuri de munte.
Cupa „Aventură pe Planeta Petrila” s-a desfăşurat la Petrila, în Poiana Lunca Florii, având trasee de concurs spre Munţii Şureanu, aflate într-o zonă pitorească cu foarte bune condiții pentru astfel de competiții. Competiţia s-a adresat atât echipajelor de începători, cât şi echipajelor care au experienţă şi utilizează în concurs vehicule 4×4 cu modificări speciale pentru offroad. Au luat startul zeci de participanți care și-au stabilit cartierul general în Base Camp Poiana Lunca Florii, locație situată pe Cheile Tăii.
„Prima competiție oficială organizată de Clubul nostru Aventură pe Planeta Petrila s-a încheiat cu speranța că în cele 3 zile petrecute împreună, provocările, adrenalina, traseele, focul de tabără, muzica live, întâlnirea cu pasionații de off-road au stârnit un sentiment care să vă determine să participați și la următorul eveniment pe care îl vom organiza. Îi felicit pe toți participanții pentru rezultate și mulțumesc echipei de organizare pentru efortul depus”, a  declarat Marius Gherman, Președinte Club Alba Off Road.
Cupa „Aventură pe Planeta Petrila” a avut ca probe de concurs secțiuni clasa Extrem – Standard și Turism. Această experiență unică petrecută în cele trei zile de concurs de la Petrila a avut de-a lungul desfășurării fiecărei etape foarte mulți spectatori aflați pe trasee. Nu a lipsit muzica, buna dispoziție, party, mititeii și focul de tabără din zona Base Camp Poiana Lunca Florii.

Comenteaza

Comenteaza