La Petroşani / Eveniment de cinci stele

438
de Loredana JUGLEA
Radu Sorin, fostul jucător al Jiului pe care Jiul l-a transferat în anul 1997 la FC Argeş pe suma de 400 de milioane de lei vechi şi două Dacii, adună la Petroşani stelele Jiului şi pe cele ale Craiovei Maxima.
Radu Sorin are o firmă care se ocupă cu organizarea unor astfel de evenimente, naţionale şi internaţionale, menite să readucă lumea pe stadioanele de fotbal, pentru că, spune fostul jucător al Jiului, calitatea fotbalului din  România a scăzut mult în ultimii ani.
„Noi cu asta ne ocupăm: să umplem stadioanele la meciuri. Vrem să facem acest lucru şi la Petroşani. Puteam aduce Steaua, Dinamo, dar am ales un meci cu Craiova Maxima, pentru că ştiu că această echipă este foarte iubită în Valea Jiului. Avem tot felul de concepte, prin care să atragem lumea la stadion, copii, femei. Pentru evenimentul de la Petroşani am primit şi sprijinul Primăriei Petroşani. Pe această cale dorim să-i mulţumim primarului Tiberiu Iacob Ridzi”, a declarat Radu Sorin.
La 3 iunie vor putea fi văzuţi pe viu mari nume ale fotbalului, cum ar fi: Balaci, Donosă, Lung, Tilihoi, Ţicleanu, Negrilă, Geolgău, Cârţu, Cămătaru, Săndoi, Leo Toader, Anton, Martin Tudor, Matincă, Liţă Dumitru, Gigi Mulţescu, Marcu, Sorin Radu şi mulţi alţii.
Jiul va reconstitui echipa care în anul 1995 a reuşit să promoveze în Liga I, după un joc de neuitat cu Foresta Fălticeni. „Şi eu am pus umărul la aranjarea acestui meci, pe care ni l-am dorit foarte mult. L-am sunat pe Radu Sorin şi i-am propus să organizăm un astfel de meci la Petroşani”, a declarat antrenorul Sorin Ghiţan.
Partida old boys dintre Jiul şi Craiova Maxima va avea loc pe data de 3 iunie de la ora 11:00, pe stadionul Jiul, iar intrarea este liberă.

Comenteaza

Comenteaza