La şedinţa CL Petrila de ieri / Au fost votate toate proiectele de hotărâre

245
de Corneliu BRAN
Ieri, 10 iulie 2014, începând cu orele 15,00, în sala de şedinţe a Primăriei oraşului Petrila a avut loc o nouă şedinţă extraordinară de consiliu local. Deşi a fost vorba de o şedinţă extraordinară, pe ordinea de zi s-au aflat mai multe proiecte de hotărâre ca de obicei, 16 la număr, toate fiind final votate de către consilierii locali.
Mai mult ca sigur, cei din administraţia locală au vrut să recupereze şedinţa ordinară de luna trecută, unde s-a lipsit în masă, altfel nu se explică de ce şedinţa ordinară de luni, 14 iulie, va avea mai puţine puncte decât cea de joi.
Vom trece în revistă proiectele care prezintă, după părerea noastră, un mai mare interes general pentru cetăţenii petrileni, devenite hotărâri în urma votului exprimat: aprobarea organigramei şi statutul de funcţii pentru aparatul de specialitate al primarului; aprobarea organigramei şi statutului de funcţii pentru SPLAS Petrila; rectificare bugetului local; aprobarea structurii co-finanţării proiectului Modernizarea cabinetelor de specialitate ambulatorii din cadrul Centrului Multifuncţional Petrila (amănunte în pagina 2); aprobarea vânzării prin licitaţie publică a unei cantităţi de 292 mc de masă lemnoasă din fondul forestier – proprietatea oraşului; atribuirea în folosin­ţă gratuită către Parohia Ortodoxă Sf. Gheorghe Petrila 1, reprezentată prin preotul Gheorghe Leon Tetileanu, a terenului în suprafaţă de 633 mp, situat pe strada Nicolae Bălcescu nr. 1, precum şi a terenului în suprafaţă de 448 mp de pe strada Grădiştei nr. 1; revocarea articolului 3, aliniatul 2 din HCL nr. 80/2014 privind aprobarea prin licitaţie publică a păşunilor din proprietatea privată oraşului Petrila.
La această şedinţă au fost prezenţi toţi consilierii, iar şedinţa a fost calmă, cu unele mici contre sau perle, cu care la Petrila ne-am obişnuit. Iată una din „perlele” preşedintelui de şedinţă Cornel Preda, care a încheiat astfel şedinţa după circa un ceas şi douăzeci de minute: „Şi cu asta, dragii mei, munca voastră, banii mei…”.

Comenteaza

Comenteaza