Leonard Naidin: „Atmosfera de la Petrila nu am întâlnit-o pe niciun stadion din Liga a IV-a”

608
de Loredana JUGLEA

Declaraţia vine de la un mare jucător, Leonard Naidin, cu sute de partide jucate în prima ligă şi liga secundă la echipele Poli Timişoara, Dinamo Bucureşti sau Poli Iaşi. Fostul coleg al lui Iosif Kalai a rămas uimit de primi­rea de care s-a bucurat la Petrila şi a povestit despre cum era să ajungă să joace fotbal la Petroşani.
Cu siguranţă, unul dintre cele mai interesante dueluri din meciul de baraj dintre Inter Petrila şi ACS Ghiroda a fost acela dintre veteranii Iosif Kalai şi Leonard Naidin. Timişoreanul a vorbit în termeni laudativi despre echipa din Vale, dar şi despre primirea pe care a avut-o la Petrila. „Ce atmosferă frumoasă am găsit la Petrila! Nu am mai întâlnit o aşa atmosferă pe niciun stadion din Liga a IV-a. M-a surprins plăcut”, povesteşte Naidin.
Fotbalistul, angajat la Direcţia Generală a Finanţelor Publice Timiş, nu exclude varianta de a pleca de la Ghiroda: „Nu ştiu dacă mai rămân la echipă. Au fost şi ceva probleme cu banii la echipă, dar sunt promisiuni că se vor rezolva. S-a tot spus despre noi că nu lucrăm. Nu este adevărat. Jumătate din echipă lucrează şi la noi. Şi eu lucrez la Finanţe şi dacă la vârsta asta mai fac fotbal, îl fac doar din pasiune. M-am apucat şi de şcoala de antrenori, pentru că niciodată nu se ştie ce se va întâmpla, şi este bine să o am făcută. Cât despre Inter Petrila pot spune că este o echipă bună, cu experienţă, cu tineri talentaţi, iar golurile, din punctul meu de vedere, au fost valabile. Dar cred că toată lumea ştie că judeţul Timiş are un campionat foarte puternic cu echipe foarte bune şi era greu de crezut că vom pierde”, a spus Naidin.
Leonard Naidin a povestit că pe vremea când juca la Timişoara a primit o ofertă să joace la Jiul Petroşani, dar în cele din urmă a declinat oferta primită din partea patronului de atunci al Jiului, Alin Simota.
„Oricum, mi s-a părut un oraş trist Petroşaniul. Nici stadionul nu mai e ce a fost. Am fost aproape de a juca la Jiul, dar am renunţat, pentru că nu m-am înţeles la bani”, a declarat Leonard Naidin.

Comenteaza

Comenteaza