Luna ianuarie. Alegeri la conducerea organizațiilor locale și județene ale PRM

199

Reprezentanții Partidului România Mare organizează alegeri la nivel de organizații locale de tineret și femei, la mijlocul lunii ianuarie. În luna februarie vor avea loc alegerile pentru conducerea organizației la nivel județean.

„Vrem prin aceste alegeri să demonstrăm că PRM are un imens potențial la nivel județean și credem că vor demonstra că este vremea oamenilor cinstiți la conducerea organizației locale și a șefiei județului Hunedoara. Imensele știri despre corupție din mass-media puse în comparație cu liderii PRM din județul Hunedoara, arată că partidul nostru își continuă drumul fără a putea fi acuzat vreun membru de-al nostru de fapte de corupție”, a declarat, pentru GDD, Emanoel Andronache, președintele interimar al PRM Hunedoara.

Astfel în 12 ianuarie vor fi alegeri pentru OFRM (Organizația de Femei a Partidului România Mare) și în 17 ianuarie  pentru OTRM (Organizația de Tineret România Mare), iar în luna februarie se va decide cine anume va fi noul președinte  PRM Hunedoara.

Iulia BĂLUȘĂ

Gazeta de dimineata

Comenteaza

Comenteaza