Mai bine luau un taxi

431
de Alina PIPAN
Doi bărbaţi din Petrila (de 22 de ani şi de 36 de ani) au fost depistaţi, băuţi destul de bine, în trafic de poliţiştii de la Rutieră. Unul dintre ei chiar a încercat să scape de Rutieră, dar a dat-o-n gard la propriu. 
În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 04:10, poliţiştii rutieri au observat în trafic un autoturism care circula sinuos pe strada Republicii. Au pornit în urmărirea autoturismului, care şi-a continuat deplasarea, către E.M. Petrila, lovind poarta de acces a unităţii miniere. Abordat de poliţişti, tânărul de 22 de ani nu a avut altă alternativă decât să facă alcooltestul, rezultatul fiind de 0,68 mg/ l alcool pur în aerul expirat. În urma verificării în bazele de date ale poliţiei, agenţii rutieri au stabilit că acesta nu poseda nici permis de conducere. Tânărul a fost condus la Spitalul de Urgenţă Petroşani, unde i-a fost recoltată o probă biologică de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Dosarul penal va fi unul greu pentru petrileanul petrecăreţ. Dacă are antecedente, este foarte posibil să se aleagă cu o pedeapsă executorie.
Cu câteva ore înainte să îl prindă la volan pe feciorul de 22 de ani, poliţiştii l-au oprit, în jurul orei 23:15, pe un bărbat în vârstă de 36 de ani, din Petroşani, care circula tot pe strada Republicii. Testat cu aparatul alcooltest, rezultatul a fost de 0,59 mg/ l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la Spitalul de Urgenţă Petroşani, unde i-a fost recoltată o probă biologică de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.
Tot sâmbătă seara, în jurul la orei 21:10, dar la Lupeni, poliţiştii rutieri au depistat în trafic un tânăr în vârstă de 22 de ani, din localitate, care conducea un autoturism pe strada Tineretului, dar fără a avea dreptul legal. În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit faptul că tânărul respectiv nu posedă permis de conducere.
Toţi trei sunt acum cercetaţi penal pentru faptele lor.

Comenteaza

Comenteaza