Marcel Dobrică pune punctul pe „i”: „Sunt mulţumit de rezultatele obţinute de sportivii mei, dacă alţii sunt nemulţumiţi îi privește pe ei”

259
de Loredana JUGLEA

Marcel Dobrică, antrenorul echipei de popice Inter Petrila, s-a declarat mulțumit de performanțele obținute de elevii săi în cursul acestui an. 

Tehnicianul a bifat două medalii de aur, una de argint și două de bronz la competiția pentru juniori U18, două medalii de aur și două medalii de bronz la U23, iar la seniori, individual, a mai cucerit o medalie de bronz, la care s-a mai adăugat una de aceeași culoare în întrecerea seniorilor.
Mai trebuie să menționăm faptul că la loturile naționale Inter Petrila a fost reprezentată de 6 jucători: Radu Balaban, Mihai Balaban, Claudiu Feier, Denis Pădurean, Alexandru Ionesi și Matei Adrian.
„Eu unul mă declar mulțumit de rezultatele obținute de către sportivii noștri și cred că suntem secția etalon a clubului. Se putea și mai bine, e adevărat. Dacă alții sunt nemulțumiți de noi îi privește personal”, a spus antrenorul Marcel Dobrică.

Comenteaza

Comenteaza