Mina Petrila, / Platformă deschisă pentru industria IT

82
de Alina PIPAN

La 24 august, de la ora 12:00, fostul perimetru al Minei Petrila, acum spațiu expozițional, va face loc inteligenței artificiale.

„Planeta Petrila” și echipa de robotică @RO 063 WAFY a Colegiului Tehnic „Constantin Brâncuși” organizează Robotics Valley, un eveniment educativ destinat tinerilor interesați de industria IT, robotică, web design, programare etc.
„În cadrul evenimentului vrem să informăm generația tânără, și nu numai, despre posibilitățile industriei IT. Am încercat să acoperim cam toate subramurile industriei IT de la robotică (vom avea roboţi creați de liceenii și studenți din România), la  web Radu Popescu – Vlog de IT, va fi prezent în cadrul evenimentului și se va discuta cu el pe aceasta temă, programare (avem un mesaj din partea lui Cristian Dascălu). Alături de noi în cadrul evenimentului vor fi și Valentin Mureșan (Intel Romania), echipa @Nație Prin Educație și multe echipe de robotică din România”, a explicat  Adrian Negoiță, unul dintre organizatori, membru @RO 063 WAFY.

Comenteaza

Comenteaza