Moșul a dat sania pe bicicletă

268

De sarbatori române să fii bun! E o vorbă de a noastră. Ei, iată că românii fac fapte. Moş Crăciun vine și anul acesta nu pe sania trasă de reni, ci pe  bicicletă,  așa cum ne-a obişnuit de câţiva ani încoace. Prin intermediul celor de la Asociaţia San Montan oameni de bună credință vor pedala îmbrăcați în costumul lui Moş Crăciun. Totul pentru a lăsa în dar copiilor cuminţi daruri.
Astfel  din vest până în estul Văii Jiului şi chiar până la Baru Mare, membrii asociaţiei vor vizita mai multe centre unde vor lăsa pachete pentru copiii ascultători.
”Este un eveniment caritabil pe care l-am adoptat ca o tradiție în fiecare an de Crăciun. Vom dărui cadouri de sărbători celor mici și nu numai. De asemenea vom vizita câteva familii nevoiașe cărora le vom dărui pachete speciale”, a declarat Erika Santa, președintele asociației San Montan.

Până acum s-au strâns o mulțime de donații care vor ajunge la copiii cuminți. Acestea sunt sortate și pregătite de spiriduși în Atelierul lui Moș Crăciun.
Întâlnirea Moșilor pe bicicletă va avea loc duminică, 22 decembrie 2019, de la ora 11:00, la intrarea în Lupeni.
Cine dorește să vină pe bicicletă, dar nu  poate să parcurgă întregul traseu al Văii Jiului, se poate alătura grupului pe parcurs. Cei care doresc să participe sunt rugați să informeze organizatorii.

Loredana JUGLEA

 

 

Comenteaza

Comenteaza