Natalia Intotero: Tinerii și mamele sunt în atenția noastră

311

Deputatul social-democrat Natalia Intotero a declarat recent că tinerii și mamele sunt în atenția PSD, prin măsuri concrete deja luate s-au care vor fi adoptate în perioada următoare.

„Persoanele vulnerabile s-au aflat pe lista noastră de priorități. Astfel, de la 1 februarie vor crește veniturile lunare pentru asistenții persoanelor cu handicap la 1.450 lei.

Tot din luna februarie, vor crește indemnizațiile lunare minime pentru concediul de creștere a copilului de la 1.062 lei la 1.232 lei.Totodată va crește și stimulentul de inserție de la 531 lei la 616 lei.

Stimulentul de inserție este o sumă de bani pe care o primește lunar parintele care își reia activitatea profesională înainte de data limită a concediului de creștere a copilului. Creșterea unui copil presupune multă responsabilitate, iar grija zilei de mâine ar trebui să fie ultima preocupare a părinților. Măsurile care vor intra în vigoare în primăvara acestui an vor mai lua din povara tinerelor familii” a declarat deputatul Natalia Intotero.

Președintele interimar al PSD Deva a mai reamintit că „studenții vor beneficia la rândul lor de gratuitate la călătoriile pe căile ferate” iar din luna februarie, „vor crește alocările pe student pentru fondul de burse de la 83 lei/lună la 201 lei/lună”.

Oana Pop

sigla presa locala

Comenteaza

Comenteaza