Noi echipamente sportive vor fi instalate în parcurile orașului PETRILA

1232
Continuă lucrările de reamenajare efectuate de edilii de la Petrila în Parcul Copiilor. La această dată se execută un loc de joacă special pentru copii, prevăzut cu un gazon sintetic cu burete pentru amortizare a căzăturilor.
Edilii doresc ca acest parc, la finalul lucrărilor, să fie pe placul copiilor, să ofere satisfacție în momentele de recreere, să fie cu adevărat în sprijinul și spre bucuria celor a căror nume îl poartă, al copiilor, amintind faptul că aici se dorește instalarea unei corabii de dimensiuni mari, aceasta va fi sigur atracția numărul unu a parcului, o tiroliană precum și cîteva instalații de cățărare.
1copii.jpg
2copii.jpg
Pe lângă noua fântână arteziană executată cu sprijinul voluntarilor de la APA SERV, aici a fost renovat în majoritate mobilierul stradal, astfel încât părinții copiilor să se poată bucura de cele câteva momente de relaxare petrecute alături cei dragi.
3copii.jpg
4copii.jpg
De asemenea, Primăria Petrila înlocuieşte aparatele fitness din parcul amenajat la fostul stadion din Petrila. 7 noi echipamente sportive de exterior vor fi instalate în parc, alături de cele două noi insule de joacă pentru copii.
6nou.jpg
3nou.jpg

Echipamentele sunt realizate pentru întărirea musculaturii spatelui, a picioarelor, pentru exerciţii cardio, pentru întărirea musculaturii abdominale şi a braţelor.

După cum ne spune primarul orașului Petrila, Vasile Jurca, echipamentele vor fi livrate şi instalate de firma Atlas Sport, renumită în ţară după ce a amenajat câteva locuri de joacă în parcuri de mari dimensiuni, cum este Parcul sub Arini din Sibiu. Efortul financiar aprobat pentru această investiție privind achiziţia, transportul şi instalarea lor costând 33.867 lei.

Vizualizati mai multe spatii de joaca realizate de firma Atlas Sport, aici: https://joaca.atlassport.ro
Bolog Petru Daniel
info-nou-petrila.jpg

Comenteaza

Comenteaza