NOU IN PETRILA / PROVIZII DE IARNA

299
Societatea Provizii de iarna s-a înființat in Petrila, in anul 2017. Este o societate care prelucrează fructe si legume, de la producători locali, după Rețete tradiționale, fără conservanți si alți aditivi. Intenționăm sa promovam produsele si in magazinele locale, pana atunci putem fi găsiți pe site-ul “www.delirs.com”.
Delirs
Magazin motorizat de PrestaShop
delirs.com
https://delirs.com/ro/
Dulceata

O lume fara dulceata ar fi o lume mult mai trista. Dulceata este un simbol al ospitalitatii, iar obiceiul oriental de a servi musafirii cu dulceata, serbet si cafea devenise litera de lege pe tot teritoriul principatelor romane chiar inante de domnia lui Constantin Brancoveanu.

In plus, dulceata este un mod delicios de a conserva anumite fructe si legume de sezon, de care te poti bucura cateva saptamani pe ani. In casele de oameni gospodari, rodul este pe masura efortului si dupa ce pofta de fructe crude este implinita, ceea ce ramane se transforma in dulceata.

Toate brocanele cu dulceata Delirs contin fructe sanatoase, coapte si proaspete, nici prea moi si nici prea tari. Fructele trec de o verificare riguroasa a calitatii inainte de a purcede spre drumul lor dulce. Pentru cei care nu iubesc sau nu pot consuma zahar, insa iubesc gustul dulce, dulceturile Delirs sunt indulcite cu stevia. Toate dulceturile noastre nu contin coloranti, conservanti sau aditivi, ci doar fructe si zahar sau stevia.

Producem dulceata de capsune, dulceata de afine de padure, dulceata de caise, dulceata de prune, dulceata de macese si dulceata de fragi.  Se mananca cu lingurita, pe paine cu unt, biscuiti, in clatite sau pot inobila prajituri pretentioase. Indulceste-ti viata cu dulceturile Delirs!

 

Zacusca

Indiferent de zacusca preferata, aveti de unde alege! In bucataria Delirs producem zacusca de vinete, zacusca de ciuperci (zacusca de ghebe) sau zacusca de fasole cu un gust de neuitat. Zacusca este un amestec gastronomic de mare clasa, si desi pare simplu, procesul este unul complex, iar calitatea ingredientelor este la fel de importanta ca si respectarea cu sfintenie a pasilor necesari in pregatirea fiecarui borcan de zacusca.

Deoarece nu realizam la scara industriala zacusca, consistenta, aspectul, culoarea si gustul borcanelor cu zacusca Delirs se pot lua la intrecere cu zacusca realizata in casa.

Zacusa Delirs se poate consuma ca atare sau intinsa pe o felie de paine calda sau prajita, pe crackers, se poate consuma cu orez sau ca garnitura langa carne.

Muraturi

Cand iarna bate la usa si se cauta surse de vitamina C, cand gospodinele vor sa garniseasca salata de boeuf cu putina acreala sau chiar iuteala, cand friptura devine fada, romanii de pretutindeni merg in camara si deschid un borcan de muraturi.

Cate bordeie, atatea obiceiuri: muraturi in saramura, muraturi in otet, tot felul de amestecuri de muraturi si sute de retete care sa potoleasca pofta noastra ancestrala de acreala, saratura, muratura!

Muraturile Delirs se pot manca si combina dupa bunul plac, deoarece se fac din legumele cele mai dolofane, mai zemoase si mai aratoase din gradinile din zona noastra.

Aspectul si gustul sunt la fel de importante pentru ca nimic nu este mai dezamagitor decat niste gogosari pleostiti si zbarciti intr-un borcan. Retele Delirs sunt testate de cel putin trei generatii, pentru ca la noi in familie muraturile trebuie sa arate bine si sa isi pastreze consistenta fara sa se inmoaie. Nu folosim conservanti, aditivi alimentari sau zahar. Va invitam sa degustati muraturile noastre!

Comenteaza

Comenteaza