O petrileancă a câştigat Olimpiada Naţională a Sportului Şcolar la şah

278

Daria Vişănescu, o liceancă din Petrila a adus din nou aurul în Valea Jiului. Tânăra a participat la Olimpiada Naţională a Sportului Şcolar la şah, categoria fete liceu.

O petrileancă s-a impus în Sala de sport a Colegiului Tehnic „Banyai Janos” din Odorheiul Secuiesc, acolo unde a participat la Olimpiada Naţională a Sportului Şcolar la şah. Tânăra Daria Vişănescu s-a impus în faţa celor 32 de participante, ocupând încă o dată locul 1.

„A fost o competiţie frumoasă, cu fair-play. Nu am avut emoţii foarte mari la jocuri, pentru că pe primii clasaţi îi cunoşteam de la concursurile anterioare, iar celelalte concurente au jucat mai mult din pasiune, nefiind profesioniste. Eu mi-am dorit să câştig, mai ales că până acum am cucerit doar aurul la acest concurs”, a declarat pentru GDD, Daria Vişănescu, câştigătoarea locului 1 la Olimpiada Naţională a Sportului Şcolar la şah.

Daria Vişănescu s-a îndrăgostit de acest sport, în urmă cu aproape 13 ani, de la frageda vârstă de 5 ani şi jumătate. Pasiunea tinerei a fost de multe ori răsplătită cu aur, ea câştigând mai multe competiţii internaţionale şi naţionale.

La Olimpiada Naţională a Sportului Şcolar la şah, categoria fete liceu, Daria Vişănescu a fost singura reprezentantă a judeţului Hunedoara.

Rodica Muntoi

Comenteaza

Comenteaza