Patru persoane primesc îngrijiri medicale după ce maşina în care se aflau a derapat în pârâul Jieţ

236

Patru persoane rănite după ce maşina în care se aflau a derapat, după ce şoferul a pierdut controlul volanului într-o curbă,  în pârâul Jieţ. Pasagerii au fost transportaţi, miercuri, la Spitalul de Urgenţă Petroşani. Autoturismul este distrus în proporţie de 90 la sută.

Tinereţea le-a jucat feste….

Patru tineri, de 18, respectiv 19 ani, au ajuns la Spitalul de Urgenţă din Petroşani după ce au fost victime ale unui accident rutier petrecut în zona Jieţ, a oraşului Petrila.

Cei patru, toţi pasageri într-un autoturism care a ieşit de pe partea carosabilă şi a căzut pe plafon în pârâul Jieţ, au ieşit singuri din apă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara, doctorul Călin Dumitrescu, tinerii au suferit multiple contuzii la nivelul membrelor inferioare şi superioare, multe plăgi escoriate şi traumatism cranian.

Până la sosirea echipajelor de ambulanţă, paramedicii SMURD au acţionat pentru acordarea primului ajutor. Tinerii au fost dezbrăcaţi de hainele ude pentru a fi evitată hipotermia, temperaturile de afară fiind scăzute.

 

Comenteaza

Comenteaza