Pentru două zile / Petrila – capitala popicelor

278
de Loredana JUGLEA

Arena de Popice CS Inter Petrila găzduiește zilele acestea Campionatul Național Individual Clasic, Sprint și Tandem, finala pentru juniori și junioare U18.

Concursul este organizat de Federația Română de Popice împreună cu cluburile sportive din care fac parte sportivii, fiind anunțați deja peste 60 de sportivi de la cluburile de profil din țară. Scopul acestei competiții este descoperirea celor mai valoroși sportivi pentru loturile naţionale în vederea participării la competițiile internaţionale şi la Campionatul Mondial din anul 2018, dar și desemnarea campionilor naţionali în probele de individual clasic, sprint şi tandem.
CS Inter Petrila va participa în competiție cu sportivi de la care antrenorul emerit Marcel Dobrică așteaptă cel puțin o medalie națională.
Etapa finală se organizează în perioada 06-07 februarie 2018 pe arena CS Inter Petrila, programul desfășurării întrecerilor fiind stabilit în funcție de probele de concurs astfel: confruntarea feminină de Tandem la Junioare U18 va începe pe 7 februarie de la ora 08:30. Tot pe 7 februarie, de la ora 13:00, va începe proba masculină de Sprint și Tandem la Juniori U18. Sportivii U18 care se clasează pe locul I vor fi declaraţi campioni naţionali ai probei şi vor fi premiaţi cu cupe, medalii, tricouri de campion şi diplome. Sportivii U18 clasaţi pe locurile II şi III vor primi medalii şi diplome în probele respective.

Comenteaza

Comenteaza