Pentru Parcul Copiilor din Petrila / 2,5 miliarde lei vechi!

707
de Corneliu BRAN

Prin iniţiativa luată de directorul general Costel Avram, S.C. Apa Serv Valea Jiului S.A. Petroşani s-a implicat în înfrumuseţarea Parcului Copiilor din Petrila, reabilitând fântâna şi trotuarele din partea dreaptă a parcului şi reamenajând zona verde.

Aceste lucrări le-au dat un impuls imediat şi celor din administraţia locală, în speţă primăriei şi primarului Vasile Jurca, care doresc să continue munca celor de la Apa Serv. Fiindcă vara e abia la început, primarul Vasile Jurca îşi doreşte să le facă o mare bucurie prichindeilor şi copiilor de gimnaziu care-şi vor petrece vacanţa mai mult prin parc.
„Am alocat 2,5 miliarde lei vechi pentru acest parc şi în regim rapid dorim să achiziţionăm două jocuri de tobogan, cu castele şi alte chestii îndrăgite de copiii mai mici, precum şi o tiribombă pentru copiii mai mărişori, astfel încât să se simtă cât mai bine în acest parc predestinat în primul rând copiilor. De asemenea, pentru copiii ce doresc să facă sport, dar nu numai pentru ei, dorim să achiziţionăm şi să motăm zece aparate de fitness. Le mulţumim celor de la Apa Serv pentru ce au făcut pentru acest loc de joacă, de relaxare şi de recreaţie. De-acum continuăm noi, iar în cel mai scurt timp, aşa cum am promis din primăvară, Petrila va avea un parc al copiilor aşa cum trebuie”, a declarat joi edilul petrilean pentru ziarul nostru.

Comenteaza

Comenteaza