Pentru susţinerea Maternităţii SUP / Eveniment sportiv la Cheile Taia

291
de Alina PIPAN

Asociația „San Montan” lansează un eveniment sportiv menit să strângă bani pentru Maternitatea Spitalului de Urgenţă Petroşani, intitulat „Alături de Maternitate”.

Evenimentul sportiv se va derula pe Cheile Taia, Petrila, în data de 13 mai, de la ora 10:00.
Acţiunea de caritate se desfăşoară urmând principiile acţiunilor de caritate de la nivel naţional. Asociaţia „San Montan” este deja veterană pe scena acţiunilor caritabile şi a înţeles că oamenii doresc să ajute, iar în momentul de faţă de o mână de ajutor de care nevoie şi Maternitatea SUP. Aşadar, asociaţia a plănuit o acţiune caritabilă pentru strângerea de fonduri. S-a realizat un parteneriat cu administraţia locală petrileană pentru ca acest concurs sportiv să aibă loc într-un loc sigur, în natură. Apoi s-a apelat şi la parteneri, pentru a asigura logistica concursului. Au sărit în ajutor Universitatea din Petroşani, Composesoratul Obştea Jiană Petrila şi Pensiunea Ayana.
Concursul are probe sportive de alergare și bicicletă, dar va include şi plimbare pentru copii cu căluți – contra unei sume modice, program artistic, servirea unui gulaș la ceaun. Câştigătorii competiţiilor de alergare şi bicicletă vor primi medalii, diplome şi trofee lucrate manual.
Participarea la concursurile sportive se taxează cu 30 de lei, iar toţi banii obţinuţi din toate activităţile de la faţa locului, inclusiv din donaţii, vor fi utilizați pentru dotarea secției de Maternitate SUP cu mobilier medical.

Comenteaza

Comenteaza