Adrian Dolha (Inter Petrila), / Paramedicul golgheter

268
de Loredana JUGLEA
Atacantul echipei de fotbal Inter Petrila, Adrian Dolha, este de meserie paramedic, fiind cel mai eficace jucător al echipei pregătită de Aurel Moldovan. 
De 360 de minute, Inter Petrila nu a mai pierdut niciun meci în Liga a IV-a. Cele patru meciuri la rând victorioase nu poate decât să-l bucure pe antrenorul echipei, Aurel Moldovan. De două etape încoace, Inter Petrila reuşeşte scorul etapei, urcând pe locul al şasea în clasament. Un aport la aceste rezultate a avut şi atacantul Adrian Dolha, care a marcat în acest tur de campionat şase goluri, fiind golgheterul echipei.
Paramedic la SMURD Petrila, Dolha evoluează aproape într-un picior, având ceva probleme medicale, dar o face foarte bine.
„Dolha este un jucător de 27 de ani foarte serios. La început a fost portar, dar o accidentare la mână l-a făcut să se reprofileze. Face fotbal din pasiune şi se dăruieşte echipei. De altfel, cred că dacă ar mai fi fost ceva etape din campionat am fi reuşit să mai urcăm în clasament. Aşa ne-am propus să luăm în meciurile cu Victoria Călan şi Minerul Uricani maximum de puncte”, a declarat antrenorul Aurel Moldovan.
În cele 360 de minute de invincibilitate Inter Petrila a marcat 13 goluri şi a primit doar două goluri.

 

 

 

Comenteaza

Comenteaza