Petrila. Ambulatoriul de specialitate va fi reabilitat pe bani europeni

213

Administrația locală din Petrila va începe, într-o lună de zile, lucrările de reabilitare și modernizare ale ambulatoriului de specialitate. Petrilenii vor beneficia de servicii mai bune, vor fi reabilitate în jur de 15 cabinete medicale de specialitate, cinci laboratoare, nouă săli de așteptare și opt grupuri sanitare pe sexe. Odată cu aceste lucruri, ambulatoriul ar putea fi încălzit cu energie alternativă produsă de panourile solare.

„Primăria a obținut un contract de finanțare pe bani europeni, program de reabilitare a cabinetelor de specialitate ale ambulatoriului din cadrul Centrului de Sănătate Multifuncțional Petrila. La începutul săptămânii a avut loc licitația pentru stabilirea firmei ce se va ocupa de lucrările de reabilitare, însă așteptăm după avizul comisiei și respectarea termenului legal să ne putem apuca de lucrări”, a declarat pentru GDD, Vasilică Jurca, viceprimarul orașului Petrila.

Potrivit sursei citate, dacă într-o lună de zile toate actele sunt întocmite, firma care va  fi declarată câștigătoare în urma licitației va putea începe lucrările de reabilitare în maximum o lună. Lucrările de modernizare presupun și  achiziționarea materialelor de specialitate.

Iulia BĂLUȘĂ

 

Comenteaza

Comenteaza