Andrei Mititelu, pe primul loc la Triatlonul de la Izvorani

296

Sportivul Andrei Mititelu din Petrila a reușit să se claseze pe primul loc la primul său triatlon. Concursul a avut loc în week-end-ul trecut la Complexul Olimpic Sydney 2000 din Izvorani, județul Ilfov, unde au participat sportivi din toată țara. Distanțele pe care sportivul le-a parcurs au fost de 5,5 kilometri alergare, 12 kilometri bicicletă și 500 metri înot.

„A fost prima mea participare la acest gen de competiție. Prima probă a fost cea de alergat la care am ieșit pe locul opt de la startul meu, dar la bicicletă am reușit să avansez până pe primul loc și la înot m-am menținut încercând să nu am probleme să mă sufoc. În final am reușit să termin cu timp de 1:02:40 care m-a clasat pe primu loc la categoria mea de vârstă”, a declarat, pentru GDD, Andrei Mititelu, sportiv.

Pentru acest triatlon, la proba de înot, Andrei Mititelu a fost pregătit de Ion Bârnea și este al doilea sportiv pe care reușește să-l urce pe prima treapă a podiumului, după Ioan Păduraru.

„La Winter Triatlon de la Izvorani, am avut patru sportivi de la San Montan, doi triatloniști, pe Ion Bârnea categoria peste 40 de ani și pe Andrei Mititelu categoria până în 18 ani și doi duatloniști, care au fost la prima lor competiție de acest gen și s-au clasat onorabil, Adrian Tuduriu și Vass Deneș”, a declarat, pentru GDD, Erika Santa, președintele Organizației San Montan.

Sezonul competițional început pentru sportivii de la San Montan care au participat în acest week-end la Cupa Pro Parâng și la Oslea RedBull, unde sportivul Tecar Tănase, în vârstă de 50 de ani, a avut una dintre cele mai bune urcări.

Iulia BĂLUȘĂ

 

Gazeta de dimineata

Comenteaza

Comenteaza