Apa Serv va executa / Canalizarea pe str. Nicolae Bălcescu

323
de Corneliu BRAN
Între Primăria Petrila şi SC Apa Serv Valea Jiului SA există o tot mai strânsă colaborare. Din aceasta cei mai câştigaţi sunt cetăţenii oraşului.
După colaborarea dintre cele două entităţi în Cimpa, Jieţ, Birăoni şi Brătianu, din anii trecuţi, când o mare parte dintre gospodării au fost branşate la reţeaua de canalizare a oraşului, acum a venit rândul cetăţenilor de pe strada Nicolae Bălcescu să beneficieze de un sistem de canalizare, în urma lucrărilor ce vor fi executate de SC Apa Serv în perioada imediat următoare.
„Am discutat marţi cu domnul director gene­ral Costel Avram şi dumnealui a fost de acord să înceapă lucrările de introducere a canalizării pe strada Nicolae Bălcescu. E vorba de o distanţă de 100 de metri, pe o stradă unde există două biserici, un magazin şi locuinţe, chiar în centru oraşului. Până acum, au fost mari probleme acolo din cauza acestei canalizări, dar în scurt timp, graţie lucrărilor făcute de profesioniştii de la Apa Serv, va fi introdus un sistem de canalizare modern, cu cămine şi tot ce trebuie, urmând ca toţi de-acolo să fie branşaţi. Primăria Petrila are meritul că a realizat proiectul, iar Apa Serv va executa lucrarea”, ne-a declarat  primarul Ilie Păducel.

Comenteaza

Comenteaza