Petrila / Atletismul e în floare

533
de Loredana JUGLEA

Referitor la prestația atleților petrileni la Cupa „Mondial” Lugoj, Cristina Burcuță, președintele secției de atletism Inter Petrila, a declarat: „Sunt bucuroasă pentru rezultatele lor foarte bune, având în vedere numărul mare de participanți la toate probele aflate în concurs. Îi felicit pentru meritul lor deosebit”.

Atletismul de la Inter Petrila, recent înființat, obține rezultate frumoase, nu doar în competițiile de adulți. Astfel, în competiția rezervată copiilor la concursul „Aleargă la Baru cu San Montan”, s-au aflat pe podiumul de premiere doi reprezentanți ai Inter Petrila. Este vorba despre Denis Florea, care a obținut o frumoasă performanță clasându-se pe locul I și, la fel de important, Lucas Boantă, locul 3.
„Felicitări tuturor participanților, organizatorilor și voluntarilor, pentru promovarea mișcării, mai ales în rândul tinerilor și nu numai. Mă bucur că avem și doi câștigători, Denis și Lucas, dar important este să participi, deci toți sunt învingători. Mult succes pe mai departe”, spune profesor Nadia Buică, antrenorul secției de atletism Inter Petrila.

Comenteaza

Comenteaza