Bărbat mort în casă, găsit după patru zile

291

Un bărbat de 54 de ani din Petrila, găsit mort de câteva zile în casa unde locuia singur. Rudele bărbatului au încercat să dea de urma acestuia și au încercat să-l contacteze telefonic de mai multe ori, însă fără răspuns. Aceștia s-au gândit să ceară ajutorul autorităților pentru a afla ce s-a întâmplat cu bărbatul.

„În jurul orei 16:30 am fost solicitați pentru deblocarea unei uși la un apartament de pe strada Republicii, blocul 111. Aparținătorii unui bărbat de 54 de ani au sunat la 112 fiindcă nu au reușit să mai ia legătura cu acesta de patru zile. Am intervenit cu două echipaje, unul de pompieri și unul SMURD. A fost spart geamul, fiindcă bărbatul locuia la etajul doi și nu s-a putut interveni decât pe geam”, a declarat, pentru GDD, Neculai Alexandrescu, șef Serviciu Voluntar pentru Situații de Urgență Petrila.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara, trupul bărbatului a fost preluat de către medicina legală și se așteaptă rezultatul necropsiei pentru stabilirea cauzelor în care a murit bărbatul. Din primele investigații nu există suspiciunea comiterii vreunei infracțiuni, însă rezultatul necropsiei va concretiza cauzele morții bărbatului.

Iulia BĂLUȘĂ

Gazeta de dimineata

Comenteaza

Comenteaza