Băut, fără permis şi cu maşina altcuiva

219
Un bărbat din Petrila, fără permis de conducere, după ce a băut bine, a furat cheile de la maşina unei persoane la care s-a aflat în vizită, a plecat cu autoturismul pe străzile oraşului şi s-a oprit într-un parapet de beton.
Duminică, în jurul orelor 10:25, un tânăr în vârstă de 28 de ani, din Petrila a sesizat poliţia oraşului după ce, în aceeaşi dimineaţă, în jurul orei 08.00, a condus  pe mai multe străzi autoturismul aparţinând unui bărbat din localitate, iar în zona podului de la intersecţia cu DN 7A a pierdut controlul volanului, a derapat şi a lovit parapetul podului din beton, distrugându-l pe o porţiune de 4,20 metri.
Poliţiştii au stabilit că tânărul care a produs evenimentul rutier a sustras cheile de la proprietarul autoturismului în noaptea de sâmbătă spre duminică, în timp ce se afla în vizită la locuinţa acestuia.
În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că suspectul nu posedă permis de conducere, iar în urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o concentraţie de 0,59 mg/ l, alcool pur în aerul expirat.
Prin urmare, pe numele lui a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără permis de conducere şi sub influenţa băuturilor alcoolice.

de Mihaela PETROŞAN

Comenteaza

Comenteaza