Casă nouă pentru SMURD

288
de Corneliu BRAN
După cum v-am informat, consilierii locali petrileni au aprobat relocarea modulului SMURD Petrila din incinta remizei de pompieri a SVSU Petrila în incinta spitalului din Petrila. 
„După această hotărâre
de consiliu iniţiată printr-un proiect de domnul primar Ilie Păducel, administraţia, împreună cu noi, a demarat lucrările de renovare a încăperilor ce ur­mea­ză să deservească modulul SMURD. Tot aici s-au luat măsuri în vederea dotării obiectivului cu cele necesare, respectiv cu montarea unei linii de telefon fixă şi a unui fax, acces la internet şi racordarea la celelalte utilităţi ce au un rol esenţial în desfăşurarea eficientă a acestei nobile activităţi care deserveşte populaţia Petrilei. Era nevoie de această mutare şi nici nu se vor compara condiţiile de la fostul spital cu ce era în vechea locaţie. Preconizez că transferul modulului SMURD Petrila în noua locaţie se va realiza până la sfârşitul acestei săptămâni”, ne-a declarat  Neculai Alexandrescu, şeful SVSU Petrila.
Deşi era sâmbătă, în ima­gine se poate vedea cum muncitorii trăgeau tare să termine lucrările cât mai repede.
Mulţumiri din partea personalului SMURD
Lucian Mezo, paramedic în cadrul SMURD Petrila, ne-a transmis că, pe calea ZVJ, „cadrele SMURD doresc să mulţumească încă o dată domnului primar Ilie Păducel, pentru maxima implicare şi sprijinul de care a dat dovadă în vederea rezolvării cât mai urgente a acestui transfer. Mulţumim şi consilierilor locali pentru faptul că au fost de acord cu proiectul respectiv şi muncitorilor care se ocupă cu seriozitate de lucrări în acest moment”.
Ce urmează
Tot în acest an urmează să intre într-un program de reabilitare termică şi de reparaţii şi remiza de pompieri din cadrul  SVSU Petrila. Lucrurile nu se opresc aici pentru pompierii oraşului, „graţie administraţiei noastre şi domnului primar avem convingerea că până la finele anului 2016 în dotarea SVSU Petrila va intra o nouă autospecială de Primă Intervenţie şi Comandă MULTIROL și un modul de descarcerare”, ne-a mai declarat Neculai Alexandrescu.

Comenteaza

Comenteaza