Cel mai frumos gen de barbat

454

Discutand cu o prietena care imi “reprosa” ca ofer prea mult la inceputul relatiilor, iar barbatii se sperie, am avut o revelatie. Nu barbatii se sperie, ci baietii!

Daaaa, barbatul este “adevarat” cand nu fuge de implicare, de seriozitate.

Este frumos cand este atent. Mereu trebuie sa fie atent; cu un “buna dimineata, frumoaso!” sau “cum a fost ziua ta?”; cu un telefon dat intre intalniri importante sau o floare lasata in locul lui; cu gesturi spontane; cu ciocolata EI preferata; cu un “multumesc” si un zambet sincer.

Este frumos cand o face sa rada. Cu glume bune sau proaste (EA va rade oricum), cand se poarta ca un bufon (in situatiile adecvate), cand face comparatii ciudate si complimente pe care nu le intelege.

Este frumos cand comunica. Putini sunt aceia care pot vorbi despre sentimentele lor. Asa cum barbatii nu stiu ce gandesc femeile, nici femeile nu stiu ce este in capul lor.

Este frumos cand stie si apreciaza ce are langa el si este fidel. Probabil printre miliardele de femei, va gasi una mai frumoasa sau mai desteapta sau ambele, dar nici una nu il va face sa se simta exact cum o face EA. Esti fericit? Tine strans, cu pumnii, cu dintii si cu picioarele de ea.

Este frumos cand nu minte. Este frumos pentru ca are curajul sa isi asume fiecare fapta si consecintele ei; pentru ca nu alege calea usoara si cand e prins cu minciuna gaseste toate motivele pentru care a fost indreptatit sa o faca, iar de vina e EA de cele mai multe ori. Acela e un las, iar lasii sunt urati.

Este frumos si al naibii de atragator cel inteligent, macar mediu. Sa scrie si sa se exprime corect. Sa poti vorbi cu el si altceva decat de munca, prieteni, locuri de iesit.

Este frumos cand.. este frumos. Adica sa fie ingrijit. Sa miroasa bine, sa se imbrace cu gust si sa mearga demn, drept (da, conteaza si aspectul). EA sa se simta cea mai norocoasa ca este la bratul lui.

Este frumos cand vrea sa o faca fericita. Nu se gandeste la fericirea lui. Fericirea lui e atunci cand o vede pe EA fericita. Doar atunci poate spune ca iubeste. Evident, e valabil si pentru EA.

Este frumos cand poate sa aiba grija de el. Sa-si faca de mancare, sa-si spele si sa-si calce. Are alaturi o partenera, nu o mama.

Este frumos cand este romantic. Nu din acela de ti se face greata. Din cand in cand, sa surprinda. Si ce daca nu s-a nascut un romantic incurabil. Are de unde sa se inspire, iar ei nu ii va pasa ca nu a fost original, ci va aprecia efortul si gestul.

Este frumos cand are rabdare. Se stie ca femeile sunt nehotarate. Se gandesc, se razgandesc si ajung sa se contrazica singure. Asculta atent ce are de spus! Uneori vrem doar sa spunem ce avem pe suflet, de aceea barbatul este frumos cand stie sa fie si prieten.

Este frumos cand face complimente pentru ca EA, oricat de puternica ar parea, sigur este complexata de ceva, o prostie, iar el trebuie sa o asigure ca EA este tot ce isi doreste, exact asa cum este.

Este frumos cand vrea sa o satisfaca pe EA. Credeti ca am uitat de sex, dragoste? Un barbat este frumos daca stie ce ii place ei, unde, cum, cat si cand.

Este frumos cand o ajuta, cand o ia in brate chiar de e suparata, cand o saruta de noapte buna chiar de s-au certat, cand gateste pentru ea, cand o lasa sa cante cu radioul si cand isi aminteste lucrurile mici.

Si cel mai frumos gen de barbat este acela care te iubeste inapoi!

http://www.bloguluotrava.ro/

 

Comenteaza

Comenteaza