Conducerea SNÎMVJ s-a răzgândit. Minerii pot lucra sâmbătă

219

Minerii din cadrul unităților neviabile pot lucra sâmbătă, conducerea SNÎMVJ schimbându-și radical poziția joi dimineață, după ce în cursul zilei de miercuri mai mulți ortaci de la Petrila au reclamat faptul că deși vor și  CEH-ul are nevoie de cărbune nu sunt lăsați să lucreze, iar acest fapt a fost relatat de Gazeta de Dimineață.

Conducerea Societății Naționale de Închideri Mine Valea Jiului le permite minerilor să lucreze și sâmbăta. Decizia a fost luată joi dimineață, minerii de la Petrila, cei care au reclamat refuzul conducerii de a da curs solicitării CEH, fiind anunțați că sâmbătă pot veni la lucru. Asta după ce, în cursul zilei de miercuri, directorul SNÎMVJ, Aurel Anghel, declara, pentru Gazeta de Dimineață, că nu s-au stabilit sâmbetele din aprilie care vor fi lucrătoare și că minerii vor merge și sâmbăta la șut numai dacă această zi va fi plătită de Complexul Energetic Hunedoara.

”Ni s-a spus că dacă ne-am plâns la presă, putem veni la lucru sâmbătă”, a spus unul dintre angajații de la mina Petrila.

Mai mulți mineri de la această unitate minieră au reclamat, miercuri, faptul că prin deciziile luate conducerea SNÎMVJ nu vrea altceva decât să pună bețe în roate Complexului Energetic Hunedoara, susținând că acest lucru nu este normal întrucât ”și noi și CEH-ul suntem din Valea Jiului, iar interesul ar trebui să fie comun”.

Gazeta de dimineata

 

Știre în curs de actualizare

Comenteaza

Comenteaza