Copaci căzuți și restricții de curent în Petrila

247

Fluctuațile de temperatură au generat, sâmbătă dimineața, mai multe fenomene în lanţ.  Copaci căzuți pe drum și restricții de energie electrică în zona Lunca Florii din Petrila sunt doar primele semne ce rezultă în urma schimbărilor climatice din ultimele zile.

„Din cauza vremii, mai mulți copaci de pe marginea drumului s-au rupt și au căzut pe drum.  A fost afectată linia de curent s-a desprins un cablu de pe stâlp, cei de la Enel intervin acum (sâmbătă – n.r.) să-l repună pe stâlp, cablul nu s-a rupt, doar sistemul de prindere. Am intervenit pentru deblocarea drumului cu pompierii Petrila. În acest moment Lunca Florii este circulabilă, s-a intervenit cu un echipaj de deszăpezire și acum se poate circula”, a declarat, pentru GDD, Neculai Alexandrescu, șef Serviciu Voluntar pentru Situații de Urgență Petrila.

Reprezentanții Enel au remediat problema cu sistemul de prindere al cablurilor, locuitorii din zonă având din nou acces la energia electrică.

Pompierii au reușit să curețe drumul forestier împreună cu reprezentanții Primăriei Petrila, ce se ocupă de deszăpezirea orașului. Drumul a fos redat circulaţiei sâmbătă seara.

Iulia BĂLUȘĂ

Gazeta de dimineata

Comenteaza

Comenteaza