Cupa României la popice

247
de Loredana JUGLEA
Sâmbătă, 21 februarie, în sala de popice a clubului Inter Petrila se va desfăşura Cupa României, la seniori.
Vor participa echipele: CFR Cluj, CFR Iaşi, Electro Mureş Târgu Mureş şi Inter Petrila. Obiectivul echipei gazdă este obţinerea unei medalii de bronz.
„Aşteptăm cât mai multă lume să vină şi să ne susţină, pentru că aceşti jucători tineri au nevoie de încurajare”, a declarat antrenorul Marcel Dobrică.
Hunedoreni la Mondiale
Trei sportivi legitimaţi la secţia de popice a CS Siderurgica Hunedoara vor face parte din lotul României, care se va afla la startul Campionatelor Mondiale.
Competiţia va avea loc între 8 şi 13 mai la Speichersdorf, în Germania. Este vorba de gemenii Maria şi Alexandru Ciobanu (17 ani) şi de Eduard Bucur (18 ani), ale căror evoluţii bune din sezonul trecut i-au recomandat pentru convocarea în lotul „tricolor”.
Sportivii pregătiţi la clubul hunedorean de fostul jucător de la Inter Petrila, Manea Mănel, se regăsesc şi în echipa care va disputa un joc amical cu Serbia, pe 14 şi 15 martie, la Târgu Mureş. De la Inter Petrila, dar pentru lotul de seniori, sunt în vederea selecţionerului Marcel Dobrică: Bogdan Iura şi Radu Balaban, doi tineri de mare perspectivă care au cochetat cu loturile naţionale de juniori.

 

Comenteaza

Comenteaza