Petrila / Cursuri de formare pentru viitori antreprenori

311
de Alina PIPAN

Camera de Comerţ şi Industrie Hunedoara în parteneriat cu Asociaţia non-profit L&C Consulting Hunedoara implementează în perioada 11.01.2018 – 10.01.2021 proiectul cu titlul „Împreună pentru afacerea ta!”, co-finanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020. 

Activităţile derulate prin proiect vor gene­ra outputuri care garantează o creştere a ocupării în zona ţintă a proiectului prin cele 72 de noi locuri de muncă create de firmele nou înfiinţate în baza planurilor de afaceri selectate şi finanţate prin proiect.
Crinela Gafton, coordonatorul proiectului, a cerut permisiunea primarului Vasile Jurca de a realiza la Petrila un seminar de informare. „Cunoscând implicarea dumneavoastră în viaţa comunităţii locale şi interesul manifestat de către cetăţenii oraşului Petrila pentru acest proiect, aşa cum reiese din formularele de înscriere completate online, în număr însemnat pe pagina de Facebook a proiectului, vă rugăm să ne sprijiniţi în organizarea unui Seminar de informare şi conştientizare a importanţei iniţiativelor antreprenoriale, la Primăria Oraşului Petrila, în data de 20 februarie 2018, ora 11”.
În cadrul acestei întâlniri cei interesaţi pot afla toate informaţiile legate de proiect, cum se pot înscrie şi cum pot participa gratuit la cursuri de formare în antreprenoriat, consultanţă pentru începerea unei activităţi independente şi finanţare de 148.500 lei pentru demararea unei afaceri în domeniu non-agricol, în mediul urban, în judeţele Hunedoara, Arad, Caraş-Severin şi Timiş.

Comenteaza

Comenteaza