Directorul Edil Urban Petrila, Vasile Costache, transferat la un spital din Bucureşti. Traumatism în urma unui accident de circulaţie

439

Directorul Edil Urban Petrila, Vasile Costache, a fost trimis, luni, la un spital din București, după ce acesta a fost implicat într-un accident rutier pe raza orașului Petrila. În mașina condusă de acesta se afla și ginerele său, și el angajat la Edil Urban, care a rămas internat la Spitalul de Urgență Petroșani. 

Accidentul rutier în care a fost implicat directorul Edil Urban Petrila a avut loc pe raza orașului, în zona Primăriei, intersecția cu Strada Taia. Potrivit comandantului Poliției Petrila, Ovidiu Zaharia, directorul Edil Urban nu s-a asigurat în momentul în care a vrut să plece de pe loc, autoturismul condus de acesta fiind lovit de un alt participant la trafic.

În urma impactului, atât directorul Edil Urban, cât și ginerele acestuia, au fost transportați la Spitalul de Urgență Petroșani. Potrivit informațiilor Gazetei de Dimineață, Vasile Costache a fost diagnosticat cu traumatism la bazin și fractură de femur. Directorul Edil Urban Petrila a fost transportat cu o ambulanță la Spitalul Clinic de Urgență Sfântul Pantelimon din București. Ginerele acestuia, diagnosticat cu lovitură la cap, a rămas internat la Spitalul de Urgență Petroșani.

Gazeta de dimineata

Comenteaza

Comenteaza