Directorul minei Lonea a fost schimbat din funcție. Dacian Zamfir a fost înlocuit cu Gabriel Petrescu

318

Dacian Zamfir a fost schimbat, vineri, din funcția de director al minei Lonea, unitatea minieră urmând să fie condusă de Gabriel Petrescu.

În urma schimbărilor decise de conducerea CEH, Dacian Zamfir a fost mutat pe funcția de inginer șef SSM al Diviziei Miniere, ocupată până la momentul schimbării de vineri de către Gabriel Petrescu.

Conducerea CEH susține că directorul Dacian Zamfir a gestionat necorespunzător nemulțumirile minerilor de la mina Lonea.  Schimbul trei al zilei de joi a intrat în subteran dar nu la locul de muncă, iar directorul Zamfir a tolerat această indisciplină la locurile de muncă.

Directorul general al CEH, Constantin Jujan, a coborât în subteran în noaptea de joi spre vineri ca să discute cu oamenii nemulțumiți ocazie cu care a văzut și care sunt condițiile în care lucrează minerii de la Lonea.

Dacian Zamfir a fost director Securitate și Sănătate în Muncă la CNH, în mandatul trecut al lui Constantin Jujan. La acea vreme, Zamfir era membru PDL. Ulterior, la schimbarea guvernării și preluarea frâielor  din minerit de PSD, Zamfir a fost convins de social democrați să treacă în echipa roșie și drept recompensă a rămas director. Doar că a fost mutat la mina Lonea.

Gazeta de dimineata

Comenteaza

Comenteaza